Unik Högtid

Det finns många olika sätt att fira bröllop på och det finns inget som är rätt eller fel när det kommer till utformning. Bröllopsakten är det viktigaste under denna dag, men festen, talen och helheten både före och efter vigseln är stora delar som många kommer att bära med sig fram igenom. Har ni ert bröllop i Stockholm finns det många olika festlokaler att boka för kalaset och ni kan i god tid besöka de olika alternativen för att hitta det som kan vara rätt för just er!

När man skall bjuda in stora antal gäster är det viktigt att man redan i god tid har en tanke på hur man vill att festen skall se ut. Vill ni ha dans är det bra om lokalen har plats för band eller musikutrustning. Kanske har ni önskemål om dekoration, färger, blommor eller någonting annat? Det är lätt att helt falla in i vad som traditionellt är att anse som bra inramning. Samtidigt är det upp till er att välja om ni vill ha det annorlunda.


Bröllop utomhus

Under sommaren är det vanligt att man vill vara utomhus under själva vigseln. Är det bra väder kan det också vara utmärkt att hålla stora delar av festen öppet. Det finns bra företag som hyr ut tält eller andra väderskydd för den som vill känna sig säker på att det blir som de tänkt även om det skulle bli regn. Se gärna vår blogg för att hitta tips för hur ni kan planera ett bröllop på unikt sätt!